1 december 2020
BISSCHOPSMOLEN BEZORGSERVICE VERLENGD – DE LEKKERSTE DAGVERSE SPELTPRODUCTEN THUIS LATEN BEZORGEN

Bisschopsmolen

bezorgservice verlengd!

De lekkerste dagverse speltproducten thuis laten bezorgen

 

Altijd al willen genieten van onze Limburgse vlaai? In de maand december gaan wij zelf door heel Nederland en de randgemeenten in België rijden om zo uw dagverse bestellingen aan huis te bezorgen. Naast onze reguliere routes gaan wij ook daarbuiten op pad zodat u onze lekkernijen vers in huis krijgt. Zelfs onze Limburgse vlaaien bezorgen wij vers bij u!

 

Hieronder kunt u zien op welke dagen we in de maand december in uw buurt zijn per week. Door de feestdagen zijn wij namelijk een aantal dagen gesloten én gaan wij een aantal dagen toevoegen aan de route. Het kan dus zijn dat de bezorgdatum van uw regio één dag verschuift. In onderstaande schema ziet u de route van de laatste week van december. Mocht uw bestelling afwijken van de juiste bezorgdatum, zullen wij altijd persoonlijk contact met u opnemen.

Week 53

Maandag
28 december
Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland, Maastricht en randgemeenten*
Dinsdag
29 december
Utrecht, West-Gelderland, Noord-Holland**, Flevoland, België (Limburg), Maastricht en randgemeenten*
Woensdag
30 december
Noord- en Midden-Limburg, Oost-Gelderland, Overijssel, Groningen**, Friesland**, Drenthe, Noordoost-Brabant, Belgisch Limburg, Maastricht en randgemeenten*,
Donderdag
31 december
Zuid-Limburg (tot en met Sittard)
Zaterdag
2 december
Maastricht en de randgemeenten

*Gemeente Eijsden, Margraten, Meerssen, Valkenburg
**Wij bezorgen niet in de Waddeneilanden

 

Bij de bestemmingen verder dan Eindhoven en ook Belgisch Limburg bezorgen wij bij een bestelbedrag boven de €50 aan dagverse producten. Houdbare producten versturen wij per post maar kunt u natuurlijk ook bij u bestelling toevoegen wanneer u voldoet aan het bedrag van minimaal €50 aan dagverse producten. Via onze webwinkel kunt u uw producten voor de decembermaand bestellen. Vergeet niet om de juiste dag aan te klikken!

Ideetje: bestel samen met buren, vrienden en familie om samen boven het minimale bestelbedrag uit te komen.

Tip van onze meesterbakker: al onze producten zijn in te vriezen. Zo heeft u altijd genoeg op voorraad! Tevens zijn onze broden bake off te bestellen zodat u ze tijdens de feestdagen vers kunt afbakken.

Haal ook het beste voor Limburg in huis

Met vrolijke bakkersgroet,

Het bezorgteam van De Bisschopsmolen

Voor recepten verwijzen wij u graag naar GrainLabs. GrainLabs is ons kenniscentrum waar bakkers, wetenschappers, voedingsexperts, topsporters en consumenten zoals u, samenwerken om granen te laten floreren in ons voedingspatroon.

Onderwerpen