Glutenvrije Bananen Chocolade Sportbar

Heerlijk glutenvrije recept om je ze;f te verwennen

Aantal: ca. 20 porties

Bereidingstijd: ca. 45 minuten

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten

Ingrediënten Beslag

  • 75        gram   Olijfolie van Finca Duernas
  • 125      gram   Rijpe bananen
  • 100      gram   Suiker
  •     2      stuks    Eieren
  • 125      gram   Glutenvrije  Banketmix
  • Snufje zout
  • Snufje kaneel

Vulling

  • 200      gram   Gebruneerde notenmix
  • 200      gram   Chocoladedruppel
Benodigdheden
  • Weegschaal
  • 1 Pan
  • Kom
  • Afdekfolie
  • Spatel of Garde
  • Bakvormpjes, muffinblik (ingevet of met papieren muffinvormen erin) of een siliconenmatje van 12 st met lengte 8cm x breedte 4cm x hoogte 2.5 cm
Allergieën

Voorbereiding

Bruneer de noten door ze even op een bakplaat te leggen en deze ca. 10 min in een oven van 200 0C te doen. Laat de noten afkoelen om deze vervolgens fijn te hakken.

Maak de Glutenvrije Banketmix zie recept:  Glutenvrije Banketmix

Werkwijze

Weeg alle ingrediënten af. Doe de olijfolie en de bananen in een blender en mix deze fijn tot een pulp. Tik de eieren in een kom en klopt deze los met suiker, zout en kaneel.

Voeg de bananenpulp bij de eiermassa en klop even los met spatel of garde. Voeg de glutenvrije banketmix toe aan de massa. Voeg dan de chocolade en notenmix toe. Even doorroeren en dan is de massa klaar om te verdelen in de gewenste vormpjes. Verdeel met een ijsschep het mengsel over de matjes

Afbakken in een oven van 200 0C, ca. 25 minuten. Afkoelen en geniet ervan.