16 oktober 2020
Onze Brabantse Worstenbroodjes zijn er weer, met échte Limburgse ingrediënten!

Frank van Eerd komt uit een familie van molenaars en bakkers. “Ik was acht jaar oud toen ik thuis al koekjes bakte. Van mijn opa leerde ik worstenbroodjes maken, daar is de liefde voor het bakkersvak ontstaan.” De worstenbroodjes van de Bisschopsmolen zijn dan ook volgens opa’s recept, een Brabants recept, met Limburgse ingrediënten.

Onze worstenbroodjes zijn gemaakt van Kollenberger Speltbloem en heeft van akker tot bakker nog geen 40 kilometer afgelegd. Het gehakt is gemaakt van de Livar, het Limburgs Kloostervarken. ‘Smaak als beloning voor goede zorg’, dat is de missie van Livar. Ook bevatten de worstenbroodjes Paneermeel, gemaakt van het overgebleven brood van de Bisschopsmolen zelf. Een mooi product met mooie ingrediënten! Proef de worstenbroodjes zelf en geniet van het Limburgse landschap!

Wij zijn verheugd u te mogen vertellen dat u vanaf nu ook de worstenbroodjes kan bestellen via onze webwinkel. Het ophalen van de worstenbroodjes mag op elke dag dat wij geopend zijn: dinsdag tot en met zondag. Het laten bezorgen van de worstenbroodjes (en ook vlaaien!) kan echter alleen door onze eigen chauffeur. Onze chauffeur bezorgd producten in Limburg en Zuidoost-Brabant (tot aan Eindhoven ongeveer) op de volgende dagen:

  • Dinsdag in Maastricht en directe omgeving
  • Woensdag in Maastricht en Heuvelland
  • Donderdag in Maastricht en Heuvelland tot en met Sittard
  • Vrijdag in Maastricht, Noord-Limburg (vanaf Echt naar Weert en Venlo) en Zuidoost-Brabant tot aan Eindhoven
  • Zaterdag in Maastricht en directe omgeving

Mochten er nog vragen zijn omtrent het bovenstaande, laat het ons dan weten per e-mail: info@bisschopsmolen.nl

Onderwerpen