23 mei 2018
Ricardo Floris – ambassadeur van GrainLabs

Wij zijn blij te mogen aankondigen dat na jarenlange partnership tussen Ricardo Floris en de Bisschopsmolen, Ricardo ook ambassadeur zal zijn voor GrainLabs.

GrainLabs is een kenniscentrum waar bakkers, wetenschappers en sportdeskundigen kennis delen en samenwerken om granen op een optimale manier te laten floreren in ons voedingspatroon. Voeding is namelijk het belangrijkste element om ons lichaam beter te laten presteren. Dit is van groot belang voor topsporters, maar ook voor mensen zoals jij en ik die graag zo lang mogelijk gezond willen blijven.

Als atleet en personal trainer bij Floris Running Evolution is Ricardo ook betrokken bij het Social Runners café waarmee hij samen werkt met Extra Leisure en Raoul Sproncken van Maastricht Running Tours. Maastricht Running Tours is al enkele jaren vaste gast bij de Bisschopsmolen tijdens hun tours.

Samen met Ricardo zal GrainLabs de doorontwikkeling van producten kunnen borgen en Ricardo ondersteunen in zijn top prestaties.

Tijdens het Social Runners Café op 29 mei 2018 zal GrainLabs ook Ricardo’s favoriete platsen sponsoren! Zo kan iedereen deze proeven tijdens deze gezellige avond!

Meer weten over Ricardo Floris

Upcoming event Social Runners Cafe