Glutenvrije Teffwafels

Teffwafels

BEREIDINGSTIJD: CA. 25 MIN.

HOEVEELHEID: 1 PORTIE

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten

4 kopjes de Halm teffvlokken

2 tl bakpoeder

2 el rietsuiker

5 tl vanillesuiker

3 eieren

1/2 kopje olie

3 kopjes water of melk

Benodigdheden
  • Wafelijzer
  • Keukenmachine
  • Lepel
Allergieën

Verwarm een wafelijzer 10 minuten voor tot middelmatige warmte. Klop de eieren goed los en luchtig en voeg het water/de melk en de olie toe. Maal de Teffvlokken en het bakpoeder fijn in een keukenmachine. Meng alle droge ingrediënten door elkaar.

Voeg het natte mengsel in 3 gedeelten bij de droge ingrediënten en schep alles voorzichtig door elkaar. Schep een kleine hoeveelheid in het midden van de wafelplaat en sluit het apparaat.

Haal de wafel er na 3 min uit. Eet smakelijk!

Recept gemaakt door: Meesters van de Halm.