26 juni 2018
Limburg Cycling partner van GrainLabs

Limburg Cycling en Grainlabs hebben elkaar gevonden in een prachtig partnership voor de komende 3 jaar. Onderdeel van het partnership is een uitwisseling van kennis op het gebied van voeding, het voorzien van de Limburg Cycling Selectie van Grainlabs producten en korting op het assortiment voor de renners van het RTC Wielrennen Limburg.

“We hebben al partnerships met internationale wielerteams zoals Team Sunweb en Team LottoNL-Jumbo. Mooi dat we nu ook de wielrenners uit onze eigen provincie kunnen voorzien van onze Limburgse producten”, aldus Frank van Eerd van Grainlabs.

Over Grainlabs

GrainLabs is een initiatief van Frank van Eerd, eigenaar van de Bisschopsmolen in Maastricht. De kennis die GrainLabs samen laat komen, wordt onder andere gebruikt om betere (sport)voeding te maken. Om te blijven ontwikkelen en actief te innoveren in de sportomgeving heeft GrainLabs naast Limburg Cycling ook partnerships afgesloten met wielerteam Sunweb en Team LottoNL-Jumbo, zwemmer Joeri Verlinden en atleet Ricardo Floris. De Bisschopsmolen ondersteunt hen in het samenstellen van een optimaal voedingspatroon en op hun beurt geven zij feedback over hoe de Bisschopsmolen haar producten nog beter kan maken.

“Een groeiend Limburgs bedrijf dat toonaangevend is en zich aan Limburg Cycling wil verbinden is een mooie erkenning voor onze aanpak ten aanzien van Talentontwikkeling”, aldus Milan van Wersch, manager bij Limburg Cycling.

Samen met de verenigingen, organisatoren, overheden, bonden en bedrijven werkt hij aan de uitvoering van het Limburgse Wielerplan 2015-2020.

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën? Wilt u een bijdrage leveren aan de Limburgse ambities? Neem dan contact op met Milan van Wersch, manager Limburg Cycling.

Meer informatie over Limburg Cycling kun je hier vinden.