17 juni 2020
Laurens Ten Dam: Zo word jij #CHEFEVERYTHING!

De BBQ experience met Laurens Ten Dam en Chef Wiljan van Traeger.

Onlangs gaf Laurens Ten Dam en chef Wiljan ons een BBQ experience. Hoe bereid je een Tri-Tip en wat je heb je hier voor nodig?

Ons Desem Gerst Spelt brood kan natuurlijk niet ontbreken. Een van de favoriete broden van Laurens. Met dit brood word tijdens zijn LtD gravel rides ook ontbeten. Zo zorgen wij ervoor dat de riders genoeg energie hebben om de gravelroutes te overwinnen.

Lekker hoor! Na het gravelen de BBQ aansteken. Laurens is #chefeverything. Geef hem een BBQ en hij maakt simpelweg alles! Dit weekend wordt het mooi BBQ-weer. Word jij ook #chefeverything? Laurens maakte met Chef Wiljan een Tri-Tip (Ezeltje in het Nederlands) op een houtgestookte Traeger BBQ. Wat maak jij?  https://ltdgravelfest.cc/bbq-experience

Wil je meer weten over Laurens Ten Dam en zijn gravel events kijk dan op ltdgravelfest of op ltdgravelraid.

Wil je weten wat Laurens nog meer bakt van onze granen? Koekjes, Spelt pannenkoeken, hamburgerbroodjes

Meer weten: info@grainlabs.nl