Kersen Chocolade caketaart

Aantal: 1 taart

Bereidingstijd: ca. 75 minuten

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten
  • 150 gram Linzendeeg
  • Eetlepel jam
  • 250 gram Olijfolie Chocolade cake
  • 100 gram uitgelekte Kersen
  • 50 gram Kruimeldeeg
Benodigdheden
  • Keukenweegschaal
  • Keukenmachine
  • Oven
  • Taartpan van ca. 24 cm doorsneden
  • Kwast
Allergieën

Voorbereiding

Zorg voor het zetten van de knapkoekendeeg (zie recept) en een Kruimeldeeg (zie recept) Ca 2 uur vooraf. Dan pas ga je de oven voor verwarmen op 200 °C. Klopt een Olijfolie Chocolade Cakebeslag (zie recept). Laat de kersen uitlekken.

 

Werkwijze

  • Smeer de taartpan in met olie of vet.
  • Rol de knapkoekendeeg uit tot ca 3 mm en bedekt de taartpan met het deeg.
  • Druk het deeg netjes in de hoekjes.
  • Smeer het deeg in met de jam.
  • Vul dan de taartpan met het Olijfolie Chocolade Cakebeslag.
  • Pak de uitgelekte kersen en leg deze op het cakebeslag.
  • Strooi de kruimels over de kersen.
  • Bak de taart op 200°C ca. 20 minuten.
  • Laat de taart op een rooster afkoelen.

Eet smakelijk!