Soezendeeg

Soezendeeg

Aantal: ca. 45 stuks

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten
  • 100 gram Roomboter
  • 200 gram Volle Melk
  • 100 gram Bloem
  • 200 gram Verse Eieren

Tip: 1 Ei weegt ca 50 gram

Benodigdheden
Allergieën

Werkwijze

  • Weeg alle ingrediënten af.
  • Giet de melk in een kookpan.
  • Snijd de boter in stukjes en leg de boter in de pan bij de melk.
  • Breng het mengsel langzaam tot het kookpunt.
  • Zodra het mengsel kookt, haal de pan van het fornuis en meng direct de speltbloem erdoor.
  • Zet het mengsel opnieuw op het fornuis roer dit goed door, totdat het vet zichtbaar is geworden.
  • Haal het mengsel van het fornuis en spatel het mengsel in een kom.
  • Roer met behulp van een spatel of garde één voor één de eieren erdoor, zodat er na elke toevoeging een gladde massa ontstaat.