17 oktober 2019
GrainLabs “partners-up” met Voetbalschool De Voetbaltalenten

GrainLabs “partners-up” met Voetbalschool De Voetbaltalenten

Oprichters van Voetbalschool De Voetbaltalenten, Frank Demouge en Ard van Peppen,  geloven dat ieder kind het recht heeft zich stap voor stap te ontwikkelen, met persoonlijke aandacht van de trainers én aanwezige professionele kwaliteit. Daarom zijn zij na hun actieve voetbalcarrière gestart met Voetbalschool De Voetbaltalenten.

” In onze eigen jeugd hebben wij het geluk gehad dat wij altijd de mogelijkheid hebben gehad om ons te ontwikkelen en hierdoor te groeien tot het voor ons maximaal haalbare niveau. Die mogelijkheid bieden wij de kinderen met onze activiteiten en daarom staan wij achter onze doelstelling: het ontwikkelen van kinderen, het geven van persoonlijke aandacht en het bieden van kwaliteit.  Met Voetbalschool De Voetbaltalenten willen wij er voor zorgen dat de kinderen kwaliteit aangeboden krijgen tijdens hun voetbaltrainingen. Kwaliteit leveren is voor ons als profvoetballer heel belangrijk geweest en wij zijn blij dat wij de kinderen dit op het gebied van voetbal én voeding kunnen bieden.”” Aldus Frank en Ard.

Met het partnership tussen Voetbalschool De Voetbaltalenten en GrainLabs kunnen wij er voor zorgen dat de kinderen al op jonge leeftijd bewuster worden van gezond én lekker eten met de beste kwaliteit. GrainLabs biedt ondersteuning in zowel producten voor het ontbijt, de lunch, tussendoortjes en de kennis m.b.t. de voedingswaarden voor de jeugd.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@grainlabs.nl

 

Voetbalschool | voetbalkampen | Privé trainingen