Community

Lokale voeding | Gezondheid | Innovatie | Topsport

Granen. Voor de een de basis van elke maaltijd, voor de ander de grootste oorzaak van gezondheidsklachten. Bij GrainLabs geloven we dat granen onderdeel zijn van een gezond voedingspatroon, mits ze de kans krijgen hun natuurlijke smaak en voedingsstoffen tot recht te laten komen. Granen zitten namelijk van nature boordevol essentiële voedingsstoffen en helpen je lichaam gezond en sterk te houden.

Om te blijven ontwikkelen en actief te innoveren in de sportomgeving heeft GrainLabs partnerships afgesloten met o.a.  wielerteams Team DSM en Team Jumbo Visma, voormalig wielrenner en koffiekenner Laurens ten Dam, zwemmer Joeri Verlinden, stichting Limburg Cycling en atleet Ricardo Floris. Hier ontstaat een uitwisseling van kennis, waardoor we ervoor zorgen dat we ons blijven ontwikkelen en betere prestaties leveren. De kennis die GrainLabs samen laat komen, wordt onder andere gebruikt om innovatieve (sport)voeding te ontwikkelen.

In deze community kunnen we allen verbindingen leggen door ons geloof in verduurzaming van het voedselsysteem en de economie, door het gebruik van pure ingrediënten en lokale producten.

Deze partnerships dragen zorg voor innovatie in voeding en de gezondheid in zowel de sport, zorg en het dagelijks leven. Of je nu (top)sporter, partner, leverancier bent of  gewoon bezig bent met gezonde voeding, sluit je dan aan bij deze community.

Heeft u vragen stuur een mailtje naar info@grainlabs.nl