8 januari 2020
Bakker & Bed – Bij de Bisschopsmolen in Maastricht kun je ook logeren?

Bakker & Bed bij de Bisschopsmolen

Vroeg met de bakkers uit de veren om een handje te helpen in onze bakkerij? Of lekker blijven liggen, terwijl zij jouw ontbijt klaar maken? De keuze is helemaal aan jou! Vanaf nu kun je namelijk bij ons logeren! En wel boven onze bakkerij.

Onze eigen bed & breakfast – die we zelf liever bakker & bed noemen – bevindt zich net als onze bakkerij midden in het historische centrum van Maastricht. Vanuit hier kun je alleen, met je gezin of samen met vrienden ontdekkingstochten maken door de stad en in het natuurschone Zuid-Limburg. Maar, je kunt er ook voor kiezen om samen met onze bakkers voor het ochtendgloren heerlijke broden en vlaaien te bakken.

En dat laatste horen we eerlijk gezegd het liefst. Waarom? Omdat we graag ons vakmanschap overdragen en amateur-bakkers het ambacht willen laten beleven.

Sportief de stad verkennen tijdens uw verblijf?

Neem een kijkje op de website van Maastricht Running Tours. Samen met een gids leert u al joggend de stad beter kennen. Door deze bijzondere rondleidingen ziet u meer en bent u tegelijkertijd sportief bezig. Het tempo wordt door u bepaald. Ook een trail running tour behoort tot de mogelijkheden.

Voor Bakker & Bed gasten geldt 10% korting op een privé running tour met begin en eind aan de Bisschopsmolen. Tijdstip en afstand in overleg met de organisatie.

B&B Online reserveren?