Citroen-Bramentaart met witte chocolade

Hoeveelheid 6 porties

Bereidingstijd 1 uur

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten
  • 100 gram Rijstvlokken
  • 75 gram Rijstmeel
  • 250 gram Yoghurt
  • 2 Eieren
  • 1 theelepel Bakpoeder
  • 40-50 gram Honing
  • Rasp van de schil van 1 Citroen
  • 50-75 gram Witte Chocolade
  • 250 gram (diepvries) Bramen
Benodigdheden
  • Springvorm
  • Bakpapier
  • Kom
  • Garde
Allergieën

Voorbereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Bekleed een springvorm van 18 centimeter met bakpapier.

Bereidingswijze

  • Rasp de citroen en hak de witte chocolade fijn.
  • Roer de yoghurt, eieren en honing door elkaar tot een glad beslag.
  • Roer de rijstvlokken, rijstmeel, bakpoeder en citroenrasp door het beslag. Proef of het beslag zoet genoeg is en voeg anders nog wat honing toe.
  • Voeg de witte chocolade en bramen door het beslag en schep dit in een springvorm.
  • Bak de taart in ongeveer 45 minuten gaar in de oven.
  • Laat de taart afkoelen en versier deze daarna met witte chocolade, verse bramen en pistachenoten.

Eet smakelijk!

Bron: Recept Meesters van de Halm