- Scheur met je handen of rasp met een vork de oesterzwammen tot dunne sliertjes.
- Marineer de oesterzwammen met alle kruiden (ga op het gevoel af met de hoeveelheden) en olie.
- Bak de gekruide oesterzwammen op 200 graden voor 10-15 minuten en schep ze halverwege even om.
- Alle recepten (265)
- Bladerdeeg (6)
- Broden (ambachtelijk) (40)
- Broden (desem) (14)
- Broodjes (19)
- Cakes & Taarten (41)
- Carnavals gerechten (2)
- Croissanten (4)
- Eiwitrijke recepten (12)
- Glutenvrije recepten (26)
- Kerst recepten (6)
- Koeken (39)
- Maaltijden (25)
- Nagerecht (10)
- Nieuwjaarsrecepten (5)
- Ontbijt (23)
- Pannenkoeken (12)
- Seizoensgerechten (7)
- Sinterklaas Recepten (8)
- Soezen (3)
- Teff recepten (10)
- Tussendoortjes (59)
- Vlaaien (18)
- Voorbereidingen (14)
- Wafels (11)
- Wraps (4)