- Snij de ui doormidden en vervolgens in dunne plakjes.
- Vul een (glazen) potje met de uien en 1/3 met witte wijnazijn en 2/3 met water.
- Doe alle overige ingrediënten in het potje en laat het minimaal 4 uur of één nacht in de koelkast staan.
- Alle recepten (265)
- Bladerdeeg (6)
- Broden (ambachtelijk) (40)
- Broden (desem) (14)
- Broodjes (19)
- Cakes & Taarten (41)
- Carnavals gerechten (2)
- Croissanten (4)
- Eiwitrijke recepten (12)
- Glutenvrije recepten (26)
- Kerst recepten (6)
- Koeken (39)
- Maaltijden (25)
- Nagerecht (10)
- Nieuwjaarsrecepten (5)
- Ontbijt (23)
- Pannenkoeken (12)
- Seizoensgerechten (7)
- Sinterklaas Recepten (8)
- Soezen (3)
- Teff recepten (10)
- Tussendoortjes (59)
- Vlaaien (18)
- Voorbereidingen (14)
- Wafels (11)
- Wraps (4)