Glutenvrije Quiche met Spinazie en Mozzarella

Hoeveelheid 1 quiche

Bereidingstijd 70 minuten

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten

Quiche

Vulling

  • 4 Eieren
  • 200 milliliter Melk
  • 500 gram Spinazie
  • 150 gram Mozzarella
  • 70 gram Zongedroogde Tomaten
  • Tijm
  • Rozemarijn
Benodigdheden
  • Springvorm
  • Keukenmachine
  • Lepel
  • Vork
  • Kom
  • Garde
Allergieën

Voorbereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.

Bereidingswijze

  • Doe de boekweitvlokken, boter, het ei, kikkererwten en water in een keukenmachine en mix tot een deeg.
  • Vet een springvorm in en bekleed het met het deeg door het aan te drukken met de bolle kant van een lepel.
  • Laat de bodem ongeveer 30 minuten opstijven in de koelkast.
  • Haal de bodem uit de koelkast en prik met een vorm wat gaatjes in de bodem.
  • Klop in een kom de eieren los met de melk, kruiden en spinazie. Schenk het mengsel over de bodem. Verdeel de zongedroogde tomaten en de mozzarella over de bodem.
  • Bak de quiche in ongeveer 30 minuten gaar.

Eet smakelijk!

Bron: Recept Meesters van de Halm