Rogge-boekweit granola

Rogge-boekweit granola

Bereidingstijd 20 minuten + 25 minuten

Hoeveelheid 1

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten
Benodigdheden
  • Kom
  • Bakplaat
Allergieën

Werkwijze

  • Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius.
  • Voeg in een ruime beker of kom de appelsap, ahornsiroop, kokosolie en vanille extract samen en mix door elkaar totdat het één geheel is.
  • Voeg aan een grote beslagkom de rogge, boekweit, grof gehakte amandelen en gebroken lijnzaad samen en mix door elkaar. Voeg aan dit mengsel het vloeibare mengsel toe en zorg dat alle droge ingrediënten zijn gecoat in de vloeibare mix.
  • Verdeel de granola over twee bakplaten en bak ze in ongeveer 25 minuten goudbruin door om de 5 minuten even om te roeren.
  • Wanneer de granola goudbruin is haal je deze uit de oven en verdeel je de gedroogde abrikozen over de plaat. Laat compleet afkoelen voordat je de granola in een luchtdichte verpakking bewaart.

Eet smakelijk!

Met dank aan Meesters van de Halm voor dit recept.