Voorbereidingen
- Zet de oven aan op 220 C.
- Pak de bakplaat smeer deze in met boter. Strooi dan lichtjes bloem over de ingesmeerde bakplaat. Geef dan aan waar je de soezen wilt spuiten.
Bereidingswijze:
- Weeg alle ingrediënten af.
- Doe het water en/of melk in een pan.
- Leg de boter in de pan en breng deze langzaam tot kookpunt
- Haal de pan van het fornuis en meng direct de speltbloem er door.
- De massa opnieuw op het fornuis zetten en goed doorkoken.
- Als de massa voldoende is door verhit (het vet wordt zichtbaar) van het fornuis halen.
- In stappen de eieren door de massa roeren. Let op elke keer een gladde massa roeren.
- Als je een plastic spuitzak gebruikt knip je een stukje af van de onderkant.
- Doen het beslag in de spuitzak.
- Opspuiten op een geprepareerde bakplaat
- Bak ze af ca. 30 minuten in een oven van 220 °C.
Eet smakelijk!