Werkwijze
- Maak het gehakt aan met paneermeel en 1 ei. Indien nodig breng op smaak met peper, zout en wat nootmuskaat.
- Maak kleine gehaktballetjes en snipper een ui fijn, in kleine stukjes.
- Bak de balletjes in een braadpan. Neem de gehaktballetjes vervolgens uit de braadpan, voeg de ui toe in de pan en bak deze goudgeel.
- Bak de tomatenpuree even met de ui mee.
- Voeg water toe totdat er een saus ontstaan met de gewenste dikte.
- Maak de champignons schoon. Voeg de champignons toe en gaar deze in de saus.
- Wanneer de champignons gaar zijn, de saus op smaak brengen met peper en zout.
- Houd de saus warm op een laag pitje.
Bereiding pasta:
Breng het water met een beetje zout aan de kook. Voeg de gewenste pasta toe en kook deze beetgaar.
Bereiding saus:
Snijd de hardgekookte eieren in vieren. Verdeel de pasta over 4 borden en schep de gehaktballetjes op de pasta. Voeg de saus toe en garneer af met de ei partjes.