Glutenvrije Banketmix

Een mooi glutenvrije basisrecept voor diverse producten

Aantal:  1 portie

Bereidingstijd: ca 5 minuten

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten

Ingrediënten Glutenvrije graan

  • 1 zak Rijstevlokken van de Halm
  • 1 zak Quinoavlokken van de Halm
  • 1 zak Boekweitvlokken van de Halm

Tip: Je kunt met diverse glutenvrije granen mengen en je eigen smaak creëren. Het maakt niet uit of je korrels of vlokken gebruikt. Of je nu meer gebruikt van het ene graan dan de andere. Hierdoor verandert de smaak en de karakter van de mix. Kijk naar: Granen voor info van granen en hun smaken.

Ingrediënten Banketmix

  • 1000 gram gemalen glutenvrije graan
  • 100 gram Aardappelzetmeel of Maïzena
  • 30 gram Bakpoeder (3 thee lepels)
Benodigdheden
  • Kleine Molen
  • Garde
  • Kom / Bak

Weegschaal

Allergieën

Meng de granen in een kom. Vermaal de granen in de molen tot meel. Vang de meel op in een kom. Weeg de aardappelzetmeel en bakpoeder nauwkeurig af. Doe alles in de kom en meng dit met de garde door elkaar.

Glutenvrije banketmix is klaar