Glutenvrije Kruidkoek

Heerlijk glutenvrije recept uit oma's keuken

Aantal: 2 Kruidkoeken

Bereidingstijd: ca. 30 minuten

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten
  • 1  stuk  Ei
  • 250 ml  Volle Melk
  • 500 gram Bruine Basterdsuiker
  • 1  theelepel zout
  • scheutje citroensap of 10 gram citroenrasp
  • 500 gram Glutenvrije Banketmix
  • 10 gram Cacaopoeder
  • 20 gram Speculaas kruiden
Benodigdheden
  • Keukenweegschaal
  • Keukenmachine
  • Oven
  • 2 Cakeblikken
  • Mixer
  • Kom
  • Pannenlikker
Allergieën

Voorbereiding

Maak de Glutenvrije Banketmix zie recept Glutenvrije Banketmix:

Weeg alle ingrediënten af. Zorg dat alle ingrediënten op kamer temperatuur zijn. Verwarm de oven op 175 0C, Zeef de  Glutenvrije Banketmix met de speculaaskruiden en de cacaopoeder.

Werkwijze

Meng de ei, melk, bruine basterdsuiker, citroenrasp/citroensap en zout tot een homogene gladde massa. Voeg dan de mengsel van Glutenvrije Banketmix door tot een homogene massa. Geen lucht in de massa kloppen.  Verdeel het beslag over de cakeblik. Baktijd ca 60 minuten op 175 0C.

Succes met het bakken.