Glutenvrije Kruidkoek

Heerlijk glutenvrij recept uit oma's keuken

Bereidingstijd circa 30 minuten

Hoeveelheid 2 kruidkoeken

 

 

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten
Benodigdheden
  • Keukenweegschaal
  • Keukenmachine
  • Oven
  • 2 Cakeblikken
  • Mixer
  • Kom
  • Pannenlikker
Allergieën

Voorbereiding

  • Verwarm de oven op 175 0C
  • Maak de Glutenvrije Banketmix zie hiervoor recept Glutenvrije Banketmix:
    • Weeg alle ingrediënten af. Zorg dat alle ingrediënten op kamer temperatuur zijn.
  • Zeef de Glutenvrije Banketmix met de speculaaskruiden en de cacaopoeder.

Werkwijze

  • Meng de ei, melk, bruine basterdsuiker, citroenrasp/citroensap en zout tot een homogene gladde massa. Voeg dan de mengsel van Glutenvrije Banketmix door tot een homogene massa. Geen lucht in de massa kloppen.
  • Verdeel het beslag over de cakeblik. Bak de kruidkoek in circa 60 minuten af op 175 0C.

Geniet ervan!