Havermout pannenkoekjes met geitenkaas en honing

Havermout pannenkoekjes... Heerlijk als lunch! 

Hoeveelheid circa 20 stuks

Bereidingstijd 1 uur

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten
Benodigdheden
  • Kom
  • Garde
  • Spatel
  • Kleine pollepel
  • Mes en snijplank
  • Koekenpan
Allergieën

Bereidingswijze:

  1. Doe de Spelt banketmix in een ruime kom. Meng de eieren met circa 200 milliliter melk en meng deze met een mixer.
  2. Roer de havermout, het zout en beetje bij beetje de rest van de melk door het beslag. Laat het beslag 1 uur staan.
  3. Na het uur roer je het beslag goed door. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en giet het beslag met een pollepel in de pan. Bak de pannenkoek op middelhoog vuur en bruin aan beide kanten. Laat de pannenkoeken afkoelen.
  4. Bak ondertussen de pijnboompitten in een droge pan een beetje bruin.
  5. Leg na het afkoelen op elke pannenkoek een plakje geitenkaas met wat honing en pijnboompitten.

Eet smakelijk!