Meergranenwrap met zalm

Meergranen pannenkoekjes met zalm

Aantal: voor ca 15 stuks

Bereidingstijd: ca. 75 minuten

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten
  • 50 gram boekweitvlokken van de Halm
  • 50 gram quinoavlokken van de Halm
  • 200 gram warm water
  • 100 gram Tritordeum Banketmix
  • 2 eieren
  • 100 ml melk
  • Snufje zout
  • Plakjes gerookte zalm
  • Kruidenboter
  • Extra vergine olijfolie van Finca Duarnas
  • Rucola
Benodigdheden
  • Kom
  • Garde
  • Spatel
  • Kleine pollepel
  • Mes en snijplank
  • Koekenpan
Allergieën

Werkwijze

  • Meng een dag van te voren de boekweitvlokken met de quinoavlokken in een kom met heet warm en laat deze staan in de koelkast.
  • Doe de Tritordeum Banketmix in een ruime kom.
  • Meng de eieren met het melk en meng deze door de pannenkoekenmix.
  • Meng het vlokkenmengsels en het zout door het beslag.
  • Laat het beslag ca 30 minuten staan.
  • Roer het beslag goed door.
  • Verhit wat olijfolie in een koekenpan en giet er wat beslag met een pollepel in.
  • Bak de koekenpan op midden hoog vuur en bruin aan beide kanten.
  • Laat de pannenkoeken afkoelen.
  • Bestrijk de pannenkoek met kruidenkaas, beleg met de gerookte zalm en garneer met rucola.