Speltpasta Primavera

Hoeveelheid 4 personen

Bereidingstijd 30 minuten

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten
  • 500 gram Speltpasta (spaghetti of penne)
  • 100 gram Bospeen
  • 100 gram Courgette
  • 100 gram Bleekselderij
  • 50 gram Rode ui
  • 100 gram Rode paprika
  • 100 gram Paddenstoelen
  • 200 gram Pomodorisaus of 250 gram verse tomaatjes, klein gesneden
  • 1 teentje Knoflook
  • Geraspte Pecorino
  • Verse Basilicum
  • Peper en zout
  • Olijfolie van Finca Duernas
Benodigdheden
  • Keukenweegschaal
  • Vergiet
  • Pan
  • Wokpan
  • Diepe borden
Allergieën

Werkwijze

  • Maak alle groenten, paddenstoelen en knoflook schoon. Snijd de groenten in mooie reepjes.
  • Bak deze in een wokpan beetgaar met een scheutje olijfolie.
  • Bak eerst de harde groenten en voeg als laatste de paddenstoelen toe.
  • Voeg de pomodorisaus toe, of de klein gesneden tomaatjes. Verwarm de saus goed.
  • Breng de saus op smaak met peper en zout.
  • Breng het water met een beetje zout aan de kook. Voeg de pasta toe en kook deze beetgaar.
  • Verdeel de pasta over diepe borden. Schep de groenten over de pasta en schaaf verse pecorino over de pasta.
  • Garneer het gerecht af met verse basilicum.