Tritordeum Saucijzenbroodjes

100% Livarkloostervarken saucijzen

Hoeveelheid circa 16 porties

Bereidingstijd 1 uur minuten

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten

Ingrediënten

Ingrediënten Vulling

Benodigdheden
  • Bakplaat
  • Bakpapier
  • Kom
  • Schilmesje
  • Rolstok
  • Kwast
  • Keukenweegschaal
Allergieën

Voorbereiding:

  • Verwarm de oven voor op 220 °C.
  • Bereid het bladerdeeg voor via dit recept.
  • Zorg dat vier uur voor bereiden van de saucijzenbroodjes het bladerdeeg gereed is.

Bereidingswijze:

  • Maak het gehakt door het te mengen met de eieren, nootmuskaat, peper en zout. Rol van het gehakt pillen van 12 cm. De pillen rol je vervolgens in het paneermeel. Leg de pillen op plateau en dan in de koelkast.
  • Rol het bladerdeeg tot een vierkante plak van 52 bij 52 centimeter. Verdeel deze plak in 16 stukken van 13 bij 13 centimeter. Leg in het midden een pil gehakt. Bevochtigen de plakjes met ei. Vouw de plakjes over het gehakpil en druk de sluiting goed vast. Strijk de bovenkant met ei.
  • Leg de saucijzen op een ingesmeerde bakplaat of op bakpapier. Laat ze 30 minuten rusten. Doe de saucijzenbroodjes in de oven en bak deze in circa 15 à 18 minuten af.