Spelt Kersenkoekjes

Spelt jam (kersen) koekjes

Aantal: ca. 20 koekjes

Bereidingstijd: ca. 1 uur

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten
  • 50 ml olijfolie van Finca Duernas
  • 125 ml Agave siroop
  • 1 theelepel zout
  • Scheutje citroensap
  • 20 gram maanzaad
  • 250 gram Spelt Banketmix

Vulling:

Kersen fruitvulling van Mertz

Benodigdheden
  • Weegschaal
  • Keukenmachine of kom
  • IJsschep maat 70
  • Bakpapier
  • Bakplaat
  • Oven

Werkwijze

Weeg alles nauwkeurig af. Zet de oven aan op 180 0C.

Meng de alles tot een homogene gladde massa. Pak een ijsschep en maak een bolletje van het deeg. Leg het deegbolletje op de bakplaat met bakpapier. Druk in het midden van het bolletje een kuiltje.

Vul elk kuiltje met 1 thee lepeltje van de (gekozen) vulling.

Wij gebruiken nu de kersenvulling, maar dit kan natuurlijk ook met een andere vulling.

Baktijd ca. 15 minuten op 180 0C. Let op eventueel langer dit ligt per oven anders. De koekjes laten afkoelen en eet smakelijk.

Recept gemaakt i.s.m. Robin Scheijen – Head chef and Nutrition Support Team Sunweb.