Spelt Speculaas Chocoladekoekjes

Hij komt. Hij komt met heel veel lekker Speculaas Chocoladekoekjes.

Aantal: Heel veel lekker koekjes

Bereidingstijd: ca. 45 min

ONLINE WINKEL
Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze online winkel te verkrijgen zijn!
Ingrediënten
  • 600 gram Spelt banketmix
  • 2 theelepels speculaaskruiden
  • 250 gram boter
  • 200 gram suiker of honing
  • 200 gram bruine basterdsuiker
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel citroenrasp
  • 1 theelepel zout

Vulling:

  • 250 gram chocolade druppels
Benodigdheden
  • Oven
  • Bakplaat
  • Keukenweegschaal
  • IJsscheplepel
  • Mixer, deeghaken
  • Spatel
Allergieën

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C en weeg alle ingrediënten af.

Werkwijze

Meng de boter, honing, suiker, eieren, zout en citroenrasp tot een gladde massa. Meng eerst de banketmix en speculaaskruiden door elkaar om het vervolgens te mengen met de boter/suiker. Zorg voor een homogene en gladde massa.

Meng nu kort de chocolade druppels door het deeg.

Maak met een ijsschep bolletjes van het deeg. Leg de deegbolletjes op een bakplaat met bakpapier.

Afbakken op 180 °C ca. 18 minuten.