Voorbereiding:
- Bekleed de bakplaat met afdekfolie.
- Weeg alle ingrediënten af
Bereidingswijze:
- Vul de grote pan met water en zet deze op het vuur.
- Breng het water aan de kook.
- Zet de kleine pan in de grote pan.
- Doe de Appelsap in de kleine pan
- Breng dit ook aan de kook.
- Voeg vervolgens de rijst en de kaneel toe en roer dit goed door.
- Doe een deksel op de pan en roer af en toe door de rijst met een spatel lepel.
- Voeg na ca. 45 minuten de honing toe.
- Roer dit goed door en haal de deksel van de pan. Het vocht moet verdampen.
- Voeg de gedroogde vruchten toe wanneer de rijst gaar is en meng dit goed onder elkaar.
- Stort het geheel op de bakplaat.
- Zet het vervolgens in de koelkast en laat het minstens 6 uur opstijven.
- Haal na 6 uur de rijst uit de bakplaat en snij in de gewenste porties ( 10 x 3 ).