Weeg alles nauwkeurig af. Zet de oven aan op 180 0C.
Meng de boter, basterdsuiker, ei, zout met de citroensap tot een homogene gladde massa. Daarna Tritordeum Banketmix door het mengsel verwerken en zorg voor een gladde massa. Het deeg is klaar. Wikkelt het deeg in plastic en laat het ca 3 uur rusten in de koelkast
Maak de spijs door de pistachenoten te pellen. Doe de noten door de keukenmachine hakt ze fijn. Meng dan de suiker erdoor. Tik de eitjes en meng deze door de noten/suikermengsel. De spijs is klaar.
Het deeg even kort los kneden. Met de deegroller het deeg uitrollen tot een plak van ca 5 mm. Dan met de steker plakjes uit het deeg steken. Leg het plakje in een ingesmeerde vlaaipannetje. Verdeel de notenspijs over de vlaaipannetjes. Zet de pannetjes op een bakplaat en zet deze in een oven. Afbakken ca 15 minuten. Na het bakken de gebakje laten afkoelen op een rooster.
Nu gaan we de vulling maken. Klop de slagroom op met de suiker tot yoghurt dikte. Meng de slagroom door de mascarpone en klopt het door tot een stijve massa. Meng dan de Limoencello door het mengsel. Doen dit mengsel in een spuitzak.
Spuit de Slagroom over de gebakjes. Werk de gebakjes af met pistachenoten en een schijfje limoen. Eventueel kun je een framboos erop leggen voor de kleur van het gebakje